INTEGRATION TIL MARKEDSPLADSER

Markedspladser 1

IntegrateXL har udviklet en avanceret integrationsløsning, som giver dig mulighed for at sælge på digitale markedspladser som AMAZON. Med vores markedspladsintegration kan du udvide din webshop og din forretning med alle de vigtigste markedspladser i Europa. Vores integration er fuldt automatiseret og sørger for at din lagerstatus og dine priser løbende opdateres, at alle dine markedspladsordrer overføres til din webshop og at du hele tiden kan følge salget på dine markedspladser via vores dashboard. 

VÆLG PRODUKTER I DIN WEBSHOP

Vores integration giver dig mulighed for fra din webshop at styre hvilke produkter, der skal sælges på hver af dine valgte markedspladser!

PRIS OG LAGER OPDATERES LØBENDE

Vores integration sørger for, at din lagerstatus hele tiden holdes opdateret på dine markedspladser, så du undgår problemer med ordrer, der ikke kan opfyldes!

Fuld ORDre INTEGRATION

Vores integration sørger for, at alle ordrer fra dine valgte markedspladser overføres til din egen webshop, så de kan håndteres her som alle andre normale ordrer!

MARKEDSPLADS ORDER

Vores integration sørger for, at det er nemt at se hvilke markedspladser dine ordrer kommer fra, og på den måde også adskille dem fra dine normale ordrer.

STYR PÅ MARKEDSPLADSOMSÆTNING

Vores integration gør det nemt for dig af adskille omsætningen fra hver enkelt markedsplads og holde den adskilt fra din webshops omsætning!

FØLG DIT SALG PÅ VORES KONTROLPANEL

Med vores kontrolpanel kan du følge integrationen til dine markedspladser og løbende følge med i dit salg her. Du kan også se, hvilke produkter der performer!

KONTROLLER PRODUKTSTATUS

Med vores kontrolpanel kan du løbende overvåge, om dine produkter er opdateret på dine markedspladser og om de er salgbare!

Højkvalitets integrationer

Vi tager din forretning alvorligt. Vi anvender en af de største cloud leverandører i verden for at sikre dig den højeste sikkerhed og kvalitet i vores integration!

VI UNDERSTØTTER MERE END 50 FORSKELLIGE MARKEDSPLADSER

Markedspladser 2