ENESTÅENDE AMAZON
MARKEDSPLADSINTEGRATION

AMAZON markedspladsintegration til din webshop

Fuldautomatisk integration til AMAZON markedsplads fra din Webshop

Med vores AMAZON markedspladsintegration får du en komplet løsning med lagerfeed og automatisk ordreimport til AMAZON. Markedspladsintegrationen sørger for at AMAZON-ordrer automatisk bliver lagt over i din webshop, så du kan behandle dem som normale ordrer. Vores løsning overfører desuden trackingkoder automatisk fra din webshop til AMAZON.

Vores AMAZON integration kan anvendes af dig som kører FBM (Fullfillment by Merchant) hos AMAZON.

Vores AMAZON integration kører i pilotdrift og er fuldt funktionsdygtig. Kontakt os hvis du ønsker at blive en af de næste kunder på AMAZON og bliv skrevet på venteliste. Se alle vores velafprøvede integrationer her.

Vores integrationer hostes af en af markedets mest professionelle leverandører, hvilket giver dig en superhøj driftssikkerhed og oppetid. 

 

AMAZON – Den største markedsplads i den vestlige verden

Den onlinehandel som vi kender i dag er under forandring – de digitale markedspladser anført af Amazon overtager en stadig større del af onlinehandlen. I USA anslås det, at Amazon har mellem 40% og 50% af al onlinehandel. I Europa er de største digitale markedspladser godt i gang med at etablere sig. Blandt andet åbnede Amazon ultimo 2019 i Holland og etablerede et stort lager i Nordtyskland. Det må formodes at AMAZON de næste år arbejder aggressivt for at erobre markedsandele i Danmark og Skandinavien.

 

Gratis installation, opstart og hjælp til opsætning af din AMAZON markedspladsintegration. 

Vores abonnementsløsninger inkluderer selvfølgelig gratis installation, opstart samt hjælp til opsætning, og så skal du naturligvis først betale, når  integrationen kører mellem din webshop og AMAZON 🙂

AMAZON integrationen kan leveres til Smartweb, Scannet, Wannafind, Dandomain og Prestashop webshops, men bare rolig – vi understøtter flere shopsystemer lige om lidt. 

Se priser her eller bliv kontaktet for at høre mere

 

Det du skal have klar inden vi kan levere din AMAZON markedspladsintegration 

  • API adgang til din WEBSHOP
  • Ansøg om en AMAZON seller account på AMAZON seller central
  • Udvælg en håndfuld produkter som du er klar til at sælge på AMAZON
 
 

Hvad er en GOMP.

GOMP står for Global Online Marketplace og er en fælles betegnelse for globale markedspladser som f.eks. AMAZON, EBAY og Alibaba.

VI UNDERSTØTTER MERE END 50 FORSKELLIGE MARKEDSPLADSER

AMAZON markedspladsintegration 1